De zomervakantie komt eraan; het perfecte moment om thuis lekker te kleuren! We houden daarom een kleurplatenwedstrijd. Win een zomers cadeau! We kiezen een kleurplaat uit elke Zeeuwse gemeente, dus 13 in totaal.

Wat moet je doen?
Kleur de plaat zo mooi mogelijk en stuur de kleurplaat uiterlijk 31 augustus 2022 via e-mail of per post in. In de kleurplaat zitten ook meerdere flessen verstopt. Vul onderaan op de kleurplaat het aantal flessen in die je kunt vinden.
De kleurplaat is onderaan dit bericht te vinden en kan geprint worden op A4. Mocht je geen printer thuis hebben; bij verschillende gemeentehuizen kan je bij de balie of in de centrale hal de kleurplaat meenemen.

Insturen voor 31 augustus
Stuur de ingekleurde kleurplaat met jouw gegevens vóór 31 augustus 2022 naar: info@olazzeeland.nl
of per post:
O.L.A.Z. Zeeland
T.a.v. Kleurplatenwedstrijd
Postbus 79
4420 AC Kapelle

Bekendmaking winnaars
De 13 winnaars maken we begin september 2022 op deze pagina bekend en ook de sociale mediakanalen van de gemeenten en de Zeeuwse reinigingsdienst. Jouw gegevens worden alleen voor deze wedstrijd gebruikt.

Kleurplaatontwerp
De kleurplaat is ontworpen door de 14-jarige Na-Amie Daffeh. We vroegen haar of ze digitaal een Zeeuwse zomerse kleurplaat kon maken waarin glas natuurlijk ook verwerkt moest zijn. We zijn supertrots op haar!

Regels en voorwaarden kleurplatenwedstrijd